top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverfrankgiesen

ontwikkeling & innovatie


‘Innovation is the only way to win!’



Dit was de stellige overtuiging van Steve Jobs. En van Giesen Design Consultancy.

Wij zijn er van overtuigd dat hoogwaardige productontwikkeling & innovatie dé sleutel is tot succes voor organisaties. Giesen Design Consultancy wil ontwikkelingen en innovaties dan ook op allerlei manieren aanmoedigen.

Zeker nu, in deze onzekere en moeilijke tijden voor veel organisaties, vinden wij dat kansen moeten worden gecreëerd en gegrepen. Kansen op ontwikkelingen en innovaties om te bouwen aan de toekomst.


Voorop staat dat de kwaliteit van de ontwikkelingen en innovaties van hoog niveau moet zijn. Maar, hoe is het gesteld met het niveau van productontwikkeling & innovatie binnen Nederland? En hoe is het gesteld met de kracht van nieuwe producten en innovaties binnen uw organisatie? Brengen deze ontwikkelingen wel wat ze moeten brengen?


 

Giesen Design Consultancy wil graag samen met u kijken naar de kwaliteit van productontwikkeling & innovatie. Zo helpen wij elkaar. Als genoeg organisaties meewerken krijgen wij een goed overzicht over het innoverend vermogen in Nederland en u krijgt een gratis advies over de kwaliteit van productontwikkeling & innovatie binnen uw organisatie.

Hierbij zullen wij één deelnemende organisatie belonen met vouchers voor alle werknemers binnen die organisatie.






 

25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page