top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverfrankgiesen

Launch website

Vandaag is onze geheel nieuwe website online gegaan. Deze launch markeert het einde van een bijzondere periode voor Giesen Design Consultancy. We zijn met recht trots op het resultaat.


Vanaf de oprichting van Giesen Design Consultancy in 2003 helpen wij organisaties met alle aspecten op het gebied van productontwikkeling & innovatie. Dit varieert van consultancy-werk tot concrete productontwikkeling en productdesign. Wij doen dit met veel passie en deskundigheid.

Echter, onze dienstverlening is zeer breed en het was nodig om hier meer structuur in aan te brengen. Dit is dan ook de reden dat we onze activiteiten hebben opgesplitst in 2 bedrijven.


 


Giesen Design Consultancy houdt zich vanaf nu alleen nog bezig met consultancy op het gebied van productontwikkeling & innovatie. Met onze vernieuwende tools geven wij organisaties de ondersteuning en structuur die nodig zijn om succesvol naar nieuwe producten te komen. Met visie naar de toekomst toe.
 Giesen.Design is nieuw. Vanaf begin april zijn hierin alle diensten ondergebracht voor productontwikkeling & design. Natuurlijk gebruiken we hier onze bijzondere aanpak die we al jaren met succes hebben toegepast binnen Giesen Design Consultancy.

 

Giesen Design Consultancy en Giesen.Design staan naast elkaar, maar we gaan hand in hand naar de toekomst. Dat maakt ons sterk!


Ik nodig u van harte uit om onze websites te bekijken en laat vooral weten wat u ervan vindt.

Daarbij; vergeet niet om u in te schrijven voor onze nieuwsbrieven. We zullen geregeld nieuws brengen over interessante ontwikkelingen, actualiteiten en achtergronden. Natuurlijk zullen we veel nieuws ook delen via onze social media kanalen.


Frank Giesen.

Innovating Success!


46 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page