top of page

Innovation is the only way to win.

Steve Jobs

Wij hebben vanuit onze kennis en ervaring jarenlang gebouwd aan de verbetering van de effectiviteit van productontwikkeling & innovatie. Hierdoor hebben we een unieke aanpak ontwikkeld; Strategic Product Development & Innovation, SPDI.

Onze aanpak gebruiken we graag om organisaties verder te helpen. Of het nu gaat om strategische keuzes over (toekomstige) producten en innovaties, om de invulling van het proces of om de organisatie rondom productontwikkeling, wij ondersteunen u om voor uw organisatie de juiste keuzes te maken en om succes te creëren.

Mijn passie is het
succesvol maken van uw innovatie!
Beeldmerk los rood.png

Wat ons betreft kan productontwikkeling & innovatie alleen maar succesvol worden door een optimale match van het product met uw klanten én met uw organisatie te realiseren. Dit vormt het fundament van onze benadering.

 

Uw organisatie is uniek, met uw eigen unieke mogelijkheden en kansen. Dit vraagt wat ons betreft dus altijd om een aanpak op maat zodat we precies dat kunnen doen wat nodig is om uw succes te creëren.

Alvorens wij aan de slag gaan, onderzoeken we eerst waar voor uw organisatie exact de knelpunten en mogelijkheden liggen bij productontwikkeling & innovatie.

Om dit effectief te doen hebben wij een quick scan ontwikkeld die snel inzicht geeft en voor uw organisatie een aanpak op maat biedt.

Logo compleet horizontaal.png

INNOVATING SUCCESS

Beleid & Strategie

Productontwikkeling & innovatie kan alleen maar succesvol gemaakt worden door het in de juiste context te plaatsen. Om dit te kunnen realiseren moet in de basis bekeken worden hoe nieuwe producten bij kunnen dragen aan de toekomst van uw organisatie.

Projectontwikkeling

Wij staan voor het succesvol doorlopen van uw projecten. De innovatieve aanpak van Giesen Design Consultancy, Strategic Product Development & Innovation, is hiervoor dé aanpak.

Product Branding

Producten zijn het visitekaartje van uw organisatie. Dit is het meest tastbare deel dat laat zien waar uw organisatie voor staat en doet. Belangrijk dus dat producten de passende uitstraling hebben die past bij uw organisatie.

Organisatie

Om productontwikkeling & innovatie succesvol te kunnen laten zijn moet de organisatie kloppen. Het is van belang dat de juiste mensen invulling kunnen geven aan uw projecten.

bottom of page