top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverfrankgiesen

quick scan


Succesvolle productontwikkeling & innovatie is van groot belang voor uw organisatie. Alleen zo bent u in staat om nu en in de toekomst de juiste producten te kunnen leveren aan uw klanten en hiermee de continuïteit van uw organisatie veilig te stellen. Belangrijk dus om te weten of u goed bezig bent met productontwikkeling & innovatie.We kunnen er niet omheen. Corona bepaalt niet alleen ons nieuws, maar ook ons denken en ons handelen. Corona brengt onzekerheid, een troebele blik naar onze toekomst. Zekerheden blijken ineens niet meer zo zeker. En als onderneming moeten we hier onze weg maar in zien te vinden.

Niks doen en afwachten? Daar geloven wij niet in. Liever pro-actief het initiatief pakken. Wij zijn er stellig van overtuigd dat elke situatie kansen biedt, hoe moeilijk de situatie ook is. Het biedt niet alleen de mogelijkheid om de huidige activiteiten nog eens goed tegen het ligt te houden, maar vooral om naar de toekomst te kijken. Wat werkt nog wel en vooral, wat kunnen we beter doen?


Juist nu is het in het belang van uw organisatie om de juiste stappen te zetten. Juist nu is het belang van succesvolle productontwikkeling & innovatie groter dan ooit.

Maar, in hoeverre bent u in staat om uw productontwikkeling & innovatie succesvol te maken? Zit u op de goede weg voor uw organisatie? En vooral, brengt het ons het succes wat we zo hard nodig hebben?

Giesen Design Consultancy helpt u met het vinden van antwoorden op deze vragen. Hiervoor hebben wij een quick scan ontwikkeld die de kracht van uw productontwikkeling & innovatie in beeld brengt. De quick scan meet niet alleen op 12 aandachtsgebieden hoe effectief uw organisatie omgaat met productontwikkeling & innovatie, maar het laat ook zien of u op het juiste pad zit en legt de risico's die u loopt bloot. Daarbij geeft het houvast om te verbeteren, juist op die vlakken waarop dat nodig is.

 

Omdat wij het belang zien voor organisaties om nu snel de juiste stappen te zetten willen wij onze quick scan laagdrempelig aanbieden. De quick scan is dan ook vanaf vandaag online in te vullen. De verwerking moet nog wel door ons gedaan worden, maar onze respons is snel; binnen een dag kunnen wij met u de resultaten bespreken. Wij geloven erin dat we in deze Corona-tijd elkaar als ondernemingen moeten steunen en wij bieden de quick scan dan ook tot nader bericht als gratis service aan.U kan natuurlijk ook altijd rechtstreeks contact met ons opnemen voor meer informatie.


Frank Giesen.

Innovating Success!
23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page